Парафлоу направи дарение за своята 15-а годишнина

Септември 21, 2010 от admin

 

По време на откриването на учебната година Парафлоу Комуникейшънс дари компютърно оборудване на стойност 12 000 лв, за учебно-тренировъчен център по икономика на Националната стопанско-финансова гимназия. В него учениците на столичното училище с 97-годишна история провеждат занимания, симулиращи реална бизнес среда. Идеята на тренировъчния център е да развива у тях умения, които ще подпомогнат впоследствие адаптацията им към работа в реален офис и решаването на конкретни икономически казуси.

Иван Арсов, директор на НФСГ и Николай Аврамов, управител на Парафлоу Комуникейшънс, тържествено прерязаха лентата на центъра в присъствието на кмета на община Лозенец Прошко Прошков, Райнхарт Цимерман, търговски аташе при Австрийското посолство и Ваня Кастрева, началник на РИО в София-град.

„От една страна, ние продължаваме традицията да работим за българското училище след мащабния проект „Национална образователна мрежа на училищата в България” на Министерство на образованието, младежта и науката, в който активно участвахме. От друга - все пак сме тийнейдържъри, тази година ставаме на 15 и трябва да мислим за нашите връстници”, каза с усмивка Николай Аврамов, управител на Парафлоу Комуникейшънс.

Иван Арсов, който е директор на НФСГ от 1986 година, а преди това ученик и учител в същото училище, припомни мотото на гимназията - мисълта на Константин Ушински: „Предава се мисъл, извлечена от опит, а не самият опит. И затова се радваме, когато успешни компании като Парафлоу Комуникейшънс ни подкрепят финансово, защото ни помагат да подготвяме по-успешно подрастващите за бъдещата им адаптация към бизнес средата в България”.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes