20-то юбилейно Business Intelligence обучение

Април 26, 2016 от admin

Юбилейно 20-то специализирано Business Intelligence обучение, организирано от консултантската ИТ компания Balkan Services,се проведе в центъра за образование и култура Илиев към Американския университет в София. Инициативата има за цел да се повишат компетенциите на специалисти от различни области от бизнеса, които се занимават с обработка и анализ на данни, като се използват възможностите на Business Intelligenceсофтуера.

Специализираното Business Intelligenceобучение „Бизнес анализ за успешно управление“ стартира през 2007 г., едва година след като Balkan Servicesстава първият интегратор на водещата BIсистемата QlikViewна българския пазар. От тогава до днес компанията е провела 20 обучения, на които са присъствали повече от 250 човека. Сред основните ползи от обучението са възможностите, които се разкриват пред специалистите за анализ на огромното количество неизползвани данни, генерирани от бизнеса и превръщането им в ценна информация.

От 2014 година се провежда и двудневният курс - Business Intelligence за професионалисти. За разлика от традиционното обучение той е предназначен за специалисти, чиято дейност е пряко свързана с анализа на данни и които използват BI системата QlikViewв ежедневната си работа.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes