ADATA пуска памети по новата DDR4 спецификация

Април 3, 2014 от itFORUM

ADATA Technology, водещ производител на високопроизводителни DRAM модули и NAND-флаш приложни продукти, обяви пазарният дебют на нови DDR4 памети. В тясно сътрудничество с Intel, ADATA успешно разработи и пусна на пазара DDR4 RDIMM (ECC Registered DIMM) модули, които са напълно съвместими със следващото поколение сървърни процесори Intel Xeon E5-2600 v3.  
 
Новите памети идват с капацитети от 4, 8 и 16 гигабайта и работят на честота of 2133MHz при напрежение 1,2 волта. Характеристиките като по-висока тактова честота, по-бърз пренос на данни и работа при ниско напрежение правят DDR4 модулите особено подходящи за облачни среди, за сторидж системи и мрежови приложения.
  
         Тип         Капацитет   Напрежение     Честота       Модел номер
DDR4  RDIMM   4GB               1,2V             2133MHz     AD4R2133W4G15
DDR4  RDIMM    8GB               1,2V             2133MHz     AD4R2133Y8G15
DDR4  RDIMM    16GB             1,2V             2133MHz     AD4R2133Y16G15
 
Джаки Янг, продуктов мениджър в ADATA, сподели: “Ние сме ентусиазирани от големия потенциал на новата DDR4 спецификация и ще реагираме бързо, за да предложим тази технология на нашите клиенти. В момента разработваме DDR4 версии на ECC SO-DIMM, VLP RDIMM и LRDIMM, и в близко бъдеще ще осигурим нисковолтови и високопроизводителни варианти на тези продукти със стабилността и надеждността, с които е известна ADATA.”  
 
С пускането на DDR4 RDIMM, ADATA показва както своята ангажираност към пазара на корпоративни приложения, така и решимостта си да посрещне глобалните нужди от решения, които пестат енергия и щадят околната среда.  
 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes