Алое Ко представи онлайн ERP системата Е1@ON-LINE

Юни 20, 2011 от itFORUM

Е1@ON-LINE е новата изцяло онлайн базирана ERP (Enterprise Resource Planning) система на българската софтуерна компания Алое Ко. Тя представлява напълно функционално решение за управление на бизнеса, предназначено за микро и малки фирми, базирано на една от първите български ERP системи – EnterpriseOne.

 

„Е1@ON-LINE е не само лесно за използване решение, създадено за употреба през интернет. С него ние искахме да предложим на пазара ERP система, специално предназначена за малките фирми, която да отговаря на техните специфични нужди, а не просто да бъде олекотена версия на друг ERP продукт. Малките и стартиращите предприемачи вече имат нужда от софтуер за управление на бизнеса си, но все още липсват достатъчно решения, които да са създадени с фокус върху техните конкретни потребности. Може би това е една от причините ERP системите все още да навлизат по-бавно в този сегмент на пазара и пускайки Е1@ON-LINE ние целим да отговорим на тази нужда“, заяви Иван Аржентински, управител на Алое Ко.

Новата версия променя изцяло концепцията за внедряване и използване на ERP система. Тя се внедрява лесно, може да бъде възприета бързо от екипа и осигурява на членовете му 24 часов достъп до фирмените информационни ресурси, седем дена в седмицата, при това – от всяка точка, свързана с интернет. Друго важно предимство за малкия бизнес е спестяването на разходите за сървър, сървърна операционна система, база данни, мрежова инфраструктура и администриране, които са в тежест на много стартиращи и малки компании. 

„Избирайки Е1@ON-LINE вие превръщате ERP системата в оперативен разход, вместо в дълготраен материален актив. Освен това за разлика от повечето софтуерни решения под наем, които рано или късно се оказват по-скъпи от варианта със закупуване на лицензи, предлаганата от нас онлайн ERP система винаги ще има по-ниска цялостна цена на притежание от инсталирането на решението в офиса. Тези предимства обаче не са за сметка на качествата на Е1@ON-LINE и не променят факта, че версията е напълно функционално ERP решение, което може да спомогне много за оптимизиране на фирмените ресурси, паричните потоци, за по-доброто управление на складовите наличности, доставките, продажбите, маркетинговите кампании и счетоводството“, добави Иван Аржентински.

Версията Е1@ON-LINE улеснява стартирането на нов бизнес и обезпечава скалируемостта на малките компании, които още със създаването си вече имат своеобразна пътна карта за своето разрастване. Преминаването към по-големи версии на EnterpriseOne също става бързо и лесно. Едно от достойнствата на Е1@ON-LINE е лесният достъп през всякаква интернет връзка, включително GPRS или EDGE мобилни услуги. Това обаче не е за сметка на сигурността, като достъпът до ERP системата е криптиран и става след аутентикация. В допълнение, информацията и софтуерът са защитени в надежден център за данни и се осигурява автоматично архивиране на важните за бизнеса данни.

„Екипът ни тества Е1@ON-LINE вече повече от една година и е осъществил няколко успешни реални внедрявания. Това ни дава самочувствието да твърдим, че системата е надеждна и работи безотказно, както и че вече носи предимства за бизнеса на използващите я клиенти“, посочи още управителят на Алое Ко.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes