Алое Ко сертифицира сървърни системи на Перси за своята ERP система

Август 31, 2011 от itFORUM

Българската софтуерна компания Алое Ко сертифицира две сървърни системи на производителя на висококачествени български компютри Перси, които са оптимизирани за работа с ERP – системата EnterpriseOne. Двете компании си партнират вече повече от три години, предлагайки цялостни бизнес решения, включващи всички компоненти на корпоративната информационна инфраструктура – ERP (Enterprise Resource Planning) система, сървъри за нея, както и необходимите прилежащи мрежови устройства. Двете сървърни конфигурации са насочени към малки и средни фирми, както и към големи компании. Те са тествани многократно за работа с EnterpriseOne, доказали са своята надеждност и представляват оптималното решение като цена и производителност, за безпроблемното функциониране на ERP системата.

 

„Решението, което предлагаме с Перси не е просто една съвместна оферта. То е базирано на многократни тестове и има за цел да елиминира много от потенциалните „подводни камъни“, които са скрити в проектите за внедряване на бизнес софтуер. Често в такива случаи фирмите подценяват готовността на сървърната и мрежова инфраструктура да поеме нарастващата нужда от трафик, свързана с работата на една ERP система, а при проблеми доставчикът на софтуерното решение и този на хардуера понякога започват да си прехвърлят отговорността един на друг. Партньорството на Алое Ко с Перси е гаранция, че клиентите ще бъдат защитени от подобни проблеми, а в добавка няма да им се налага да комуникират с няколко доставчици“, заяви Иван Аржентински, управител на Алое Ко.

Двете компании са завършили успешно над десет съвместни проекта, което дава гаранции, че предлаганото от тях цялостно решение работи добре. Партньорството позволява не само да бъде предпазен клиентът от проблеми, а и екипите на Алое Ко и Перси да спестят ценно време, което намалява и цялостната цена на проектите.

„В партньорство с Алое Ко ние предлагаме не само многофункционално ERP решение и сертифицирани за него сървъри на по-достъпна цена, а също и цялостна консултация по въпроси, като разположението на ресурсите за съхранение на данни, оразмеряването, инсталирането и конфигурирането на сървърите, резервирането на данните и всички останали аспекти от подобен проект. С внедряването на ERP система фирмата преминава към едно по-високо ниво на организация, бизнесът става много по-силно зависим от храдуерната инфраструктура и значението й нараства многократно“, посочи Мартин Филев, управител на Перси.

Двете сървърни конфигурации, сертифицирани от Алое Ко, работят с иновативните процесори SandyBridge на Intel. Първата от тях - (s040) Tower, 6 HDD Trays, Single PSU – се предлага с версията за малки и средни фирми EnterpriseOne Small Business Edition. Тя включва цялата функционалност на пълния пакет, лимитирана единствено по отношение на максималния едновременен брой работещи потребители и поддържаното издание на SQL Server - Workgroup. Сървърът позволява управлението на до три фирми от всякакви браншове, или между 6 и 25 работни места, а изданието на SQL Server позволява автоматизация само на най-основната административна задача - ежедневен пълен бекъп.

Втората конфигурация - (s041) 1U, 6 HDD Hotswap, Single PSU, EnterpriseOne Standard - е подходяща за стандартната версия на ERPсистемата EnterpriseOne и е насочена към утвърдени средни или големи фирми от всички браншове. Тя включва всички функционалности на системата и може да се използва за управление на до пет собствени фирми. Поддържаното издание на SQL Server - Standard, включва всички инструменти за автоматизация на ежедневните административни задачи, както и възможности за огледални бази и автоматично прехвърляне към резервен сървър при отказ на основния. Конфигурацията е подходяща за между 10 и 80 работни места. 

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes