Аудио Арте: Интеграционните мостове между продуктите за видеоконференции се развиват (видео)

Февруари 28, 2013 от Ваню Кръстев

Перспективите пред пазара на видеоконферентни системи бяха обсъдени на втората годишна партньорска среща на българската фирма Аудо Арте. Бъдещето е всяко устройство за видеовръзка да може да се свързва с друго, в процеса на повишаване на ефективността и ефикасността на комуникацията.

 

 
Видеоконферентните системи са призвани да увеличават производителността на екипите, да реализират бизнес ползи чрез възможността за вземане на бързи управленски решения, да дават ускорена реакция при възникване на бизнес ползи или рискове, да осигуряват детайлно вербално комуникиране с усещане за присъствие, както и повече свободно време за професионално или личностно развите и спестяване на разходи от бизнес пътувания.  
 
Маргарит Аладжемов, управител на Аудио Арте, сподели пред аудиторията, че световният пазар на решения за видеоконферентни решения се консолидира и придобива по-регулиран вид относно създаването на интеграционни  мостове между отделите софтуерни и хардуерни продукти. Освен това Аладжемов описа и някой от конкурентните специфики на отделните решения за видеоконференции, иновациите в тази област и спецификата на тяхното приложение при конкретните бизнес модели за комуникация. Аудио Арте има над 100 инсталации на аудио-видео решения за последните 5 години и притежава техническа експертиза за внедрявания в различни вертикални отрасли на икономиката. В портфилото на фирмата присъстват марки като Cisco, LifeSize, Radvision, Aver и Polycom.
 
Вижте видеокадри от партньорската среща на Аудио Арте:
 

Снимки от партньорската среща:

 

 

 

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes