Autodesk пусна версия 2013 на софтуера си

Април 2, 2012 от itFORUM

Компанията Autodesk обяви пускането на новите версии на софтуера си за различни отрасли на промишлеността, архитектурата и развлеченията. Освен обновените функционалности в продуктовата линия за 2013 се осигурява достъп и до Autodesk 360 — облачна платформа, която подпомага качеството на работа на потребитлеите, обмена на информация и получаването на достъп до неограничени изчислителни възможности по всяко времеи от всяко място. 

 


Според разработчиците новите програмни пакети ще позволят с едно щтракване на мишката да се изпълнят сложни процедури. Те имат подобрена съвместимост и сближават процесите на проектиране с визуализацията. Така може лесно да се представи проектния замисъл пред публика. Продуктите, влизащи в представения комплекс и в услугата Autodesk 360, имат сходен интерфейс, което улеснява процеса на усвояване на новите инструменти, както и внедряването им в съществуващите работни процеси.

Autodesk 360 (известно преди като Autodesk Cloud) представлява платформа за облачни изчисления, чрез която на клиентите на Autodesk безплатно се предоставя 3 GB пространство за съхранение на данни в облака, преглед и обмен на файловете. Платените услуги на Autodesk предоставят по-голямо пространства за облачно съхранение на данни, достъп до допълнителни облачни ресурси за визуализация, инженерен анализ, оптимизация на проектите и разчет на енергопотреблението. В момента на абонатите се предоставят до 25 GB облачен сторидж и от 100 до 500 облачни единици Autodesk на работното място за достъп до ресурси Autodesk 360.

Autodesk е пуснала версии 2013 за следните софтуерни продукти: AutoCAD Design Suite, Autodesk Building Design Suite, Autodesk Entertainment Creation Suite, Autodesk Factory Design Suite, Autodesk Infrastructure Design Suite, Autodesk Plant Design Suite и Autodesk Product Design Suite. 

Освен това в регулярно обновяваното хранилище Autodesk Exchange Apps може да се намерят приложения за много от продуктите, включително Autodesk Revit, Autodesk Inventor и Autodesk 3ds Max. Сега приложенията в Exchange Apps са достъпни както през интернет, така и непосредствено от продуктите на Autodesk, съобщава компанията. 

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes