Debenhams раздвижва българския пазар с ERP система от Balkan Services

Януари 21, 2013 от itFORUM

Консултантската компания Balkan Services (http://www.balkanservices.com/) завърши внедряването на системата Atlantis ERP в първия магазин на британската верига за дрехи и аксесоари Debenhams в България. Той се намира в наскоро отворения Bulgaria Mall и предлага на клиентите си разнообразен набор стоки на различни марки.

Внедрената и поддържана от Balkan Services система Atlantis ERP напълно отговаря на високите критерии на търговската верига. Чрез нея автоматично се осъществява интеграцията на голям обем данни относно различните артикули, цени, опаковки, кодове и други от Debenhams UK към представителите на марката у нас. Системата поддържа и всички търговски политики за ценообразуване и промоционалните оферти на магазина (Multi purchase offers), като Buy one get one at half price, Buy 3 Pay for 2, поддържа също така и карти за лоялни клиентии ваучери за отстъпки. Планува се внедряване на Atlantis ERP и в Хърватия и Сърбия.

Освен внедряването на Atlantis ERP системата Balkan Services се занимава и с техническа инсталация в магазина, разположен на три етажа, включващо цялостно изграждане на IT инфраструктурата: от сървъри до безжична система от Access points на територия от 2 800 кв. метра. За максимално улеснение на клиентите и персонала са инсталирани и Touchscreen POS устройства на касите, които правят пазаруването още по-приятно.

„Balkan Services осъществиха проекта по план и в рамките на бюджета, въпреки краткия срок и специфичните ни промоции, отсъпки, програми за лоялност и стимули за бъдещи покупки. Системата работи гладко и магазинът бързо набира популярност на българския пазар”, каза Рой Кембъл, представител на Debenhams за България, Хърватия и Сърбия.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes