Dell: Проектиране със скоростта на мисълта,

Април 6, 2015 от admin

Производството и дизайна са две от малкото индустрии, където малките фирми имат възможността да бъдат по-успешни от големите корпорации в световен мащаб и обратното. В тази среда, суровата действителност в бизнеса излиза наяве и значението на едно конкурентно предимство се увеличава. В резултат на това, съществуващият конкурентен натиск кара организациите постоянно да преразглеждат своите процеси на разработка и да измислят нови начини да правят иновации и да създават; в крайна сметка, никой не иска да бъде забравен.

 

Бързото развитие на продуктите (RPD) играе ключова роля в тези индустрии, като намалява времето необходимо за това продуктите да стигнат до пазара, като също така, осигурява на бизнесите възможност за създаване на по-добри, иновативни продукти. Ефективността често се разглежда като единица за успех – колкото по-бързо една компания може да лансира своя продукт и след това да го предостави на крайния потребител, толкова по-голям шанс има тя да бъде успешна. В един постоянно активен свят, да лансираш първи даден продукт може да помогне за привличане вниманието на аудиторията, да осигури публичност, да спомогне за промотирането и да генерира ранни продажби.

Еволюция на дизайна

Начинът по който продуктите се произвеждат, проектират и въвеждат на пазара е еволюирал по-бързо през последното десетилетие, отколкото когато и да било. От чертожни дъски до смарт бюра, напредъкът в областта на технологиите е оказал огромно влияние на всички етапи на производствения процес. Всъщност, за много компании целият процес– от първоначалната концепция за развитие и дизайн, до проучването на пазара, разработването на продукта, производството и маркетинга – се е променил изцяло.

Съвсем наскоро, модернизации като използване на концепцията „Биг Дейта” (‘Big Data’)за анализиране чрез социалните медии на милиони онлайн разговори, са излезли на преден план като нов начин за придобиване на първоначална представа за продукта и за получаване на конкурентно предимство. Това е пример за нещо, което никога не би минало през ума на производителите само допреди десетина години. По-специално, дизайнерските решения се създаваха, за да отговорят на традиционни проблеми с формата, използваемостта и физическата ергономичност, независимо дали крайният продукт са мебели, коли, облекло или дори четки за коса!

Докато компютрите предоставят установени средства за производство на планове за дизайн и чертежи, трансформирането на тези идеи може да бъде отнемащ време процес. Следователно, работните станции и софтуера, с който работят, трябва да бъдат създавани за конкретни цели и пригодени специално за индустриите, за да изпълнят тази задача. Например, работните станции Dell Precision са проектирани и изпитани да поддържат приложения като SOLIDWORKS и Auto-desk Design Suite,

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes