Dell ще предага Dropbox for Business на своите клиенти

Декември 23, 2013 от itFORUM

Dell обяви стратегическо партньорство с Dropbox. Целта на това партньорство е клиентите на компанията да посрещат нуждите от постоянно еволюиращо работно пространство, както и да се осигури лесен достъп на служителите навсякъде и по всяко време. Dell ще предлага Dropbox for Business чрез своите глобални търговски организации. По този начин  клиентите могат да дават на своите служители сигурно корпоративно споделяне на файлове и решение за сътрудничество заедно с техните нови Dell продукти.

 

„Гордеем се с това, че се вслушваме в изискванията на клиентите си и им предлагаме семпли, но ефикасни технологични решения, за да посрещнат тези нужди“, каза Брет Хансен, изпълнителен директор на подразделението за клиентски софтуер в Dell. “Dropbox е един от най-иновативните и бързо набиращи популярност решения. Сега чрез глобалния търговски отдел на Dell Dropbox може да помогне на организациите от всички размери да прегърнат използването на ИТ, като същевременно данните на компанията остават напълно защитени.“

Dell и Dropbox позволяват на клиентите да растат, преуспяват и да достигнат своя потенциал. Това ще се случи чрез подпомагането им като отговорят на очакванията на промените в работната среда. Така те да получат ползи от продуктивността, докато дават същевременно сигурност и необходима управляемост за опростяване на ИТ контрола. Dell сега предлагаDropbox for Business плюс Dell Data Protection| Cloud, част от Dell Data Protection solutionsпортфолиото. Така служителите могат да използват своите предпочитани облачно съхранени приложения в работа си и да снабдят ИТ отделите с широк набор от инструменти за контрол, за да отговорят дори на най-строгите регулаторни изисквания.

“Dropbox винаги е давал на хората опростен, елегантен начин да достъпват техните най-важни данни. Днес Dropbox се използва около от 4 милиона бизнес организации, защото е лесен за употреба и предлага сигурна, централизирана локация за данните на компанията“, каза Марк Либовиц, глобален вицепрезидент партньорства в Dropbox. “Dell предлага иновация, back-end експертиза и скалириуми решения, които осигуряват редица възможности на крайните потребители и на администраторите. Нашите споделени основни ценности за опростеност, сигурност и управляемост правят Dell лесен избор като стратегически партньор. "

Над 200 милиона души и 4 милиона бизнес организации използват Dropbox, а 1 милиард файла се качват в Dropbox на всеки 24 часа. Dropbox и Dell работят заедно, за по-добро оформяне и дефиниране на бъдещия облачно-базиран мениджмънт на данните за компаниите от различен размер. През идващия месец,  Dell and Dropbox ще обявят съществуващи разработки чрез потребителската и търговската клиентски платформи на Dell.

Dropbox for Business ще бъде достъпен в EMEA през 2014 година.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes