Демонстрационен камион на IBM пристига в София на 15 април

Април 8, 2013 от itFORUM

Технологичен камион на IBM, част от пътуващото изложение IBM System Technology Truck (STG Truck), ще пристигне в София на 15 април 2013 г. и ще остане отворен за посетители до 19 април спрямо съответна програма. Той ще бъде разположен на площад „Княз Александър Батенберг”, срещу Националната Художествена Галерия (на мястото на бившия мавзолей na Г. Димитров).

 

На борда на този „демо център на колела” посетителите ще могат да усетят многообразието на последните хардуерни технологични решения и предложения на IBM от първа ръка. Това са Pure Flex Systems, Power Systems, Blade Center, системи за съхранение на данни, виртуализации, облачни технологии.

Изложбата и демонстрациите са насочени към представителите на ИТ и бизнес сектора, партньори и клиенти, студентите, ученици и всички, които се занимават професионално или са любители на технологиите. Изложбеният камион разполага с отлични условия за провеждане на демонстрации и представлява добра възможност да се усетят предимствата и бъдат  изпробвани възможностите на сървърните системи и софтуера на IBMв реална среда. Технологичният камион ще бъде отворен за свободно посещение всеки ден от 15-ти до 18-ти април след 16 ч. и в петък, 19 април, цял ден.

Изложбеният камион, който идва в България за първи път, има внушителни размери – тегло 36 тона, 17 метра дължина и 16 метра диаметър и притежава впечатляващи технологични функции. Конструирането му е отнело шест месеца, а до момента е пропътувал повече от 350 хил. км. и е гостувал в над 120 държави в света.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes