Договор между Microsoft, NEC и Intel за разработка на продукти за цифрова идентификация

Ноември 24, 2010 от itFORUM

Microsoft, Intel и NEC са сключили стратегически алианс за създаване на интегрирани устройства, предназначени за цифрова идентификация. Произведените съвместно устройства ще бъдат пуснати на световния пазар.

В съобщение на компаниите се казва, че те имат намерение да пуснат на пазара единна оптимизирана платформа за цифрова идентификация. За разработката ще предостави свои продукти компанията NEC, апаратите ще осигури Intel, а Microsoft ще пусне оптимизиран вариант на вгражданата операционна система Windows Embedded Standard 7. 
Освен това компаниите имат намерение да продължат съвместната работа в такива направления, като апаратно и програмно осигуряване, ИТ-услуги и системна интеграция.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes