Duracell USB зарядно устройство дава на телефона или таблета до 5 часа допълнителна енергия (видео)

Април 10, 2013 от itFORUM

Блогърите Гери Турийска и Никола Балов представиха USB зарядното устройство Duracell, което помага на хората да отидат отвъд енергийните предели на своите устройства. Гостите на събитието посетиха два интерактивни ъгъла, оборудвани с най-нови технологични устройства. Гери и Никола помагаха на всеки гост, докато той пробваше устройствата. Това бе моментът, в който всички установиха, че енергията на устройствата не е безкрайна. Може да стане много неприятно, когато батерията на телефона ти „падне”, точно когато спешно имаш нужда от нея.

 

“Аз не мога без телефона си. Когато нямам батерия на телефона, не мога да се свържа с никого, защото не помня никакви номера. Всичко е записано в контактите на устройството ми.” -  каза Гери Турийска на събитието.“Откакто използвам USB зарядното устройство Duracell, не ми се налага да се притеснявам, че ще остана без батерия на телефона. Винаги съм в движение, занимавам се с различни проекти и се срещам с много хора. Затова да съм на разположение по телефона е много важно за мен.”

Вижте кратко видео от представянето:

“Преносимото зарядно е много полезно. То може да даде на телефона, таблета или фотоапарата  ти между 3 и 5 часа допълнителна енергия”, добави Никола Балов. “За да си постоянно онлайн - да четеш любимите си сайтове в движение и да споделяш с приятели в социалните мрежи, в днешно време всяка капка допълнителна енергия за мобилния телефон действително е много ценна.”

За повече от 40 години Duracellе лидер в доставянето на енергия до хората по цял свят. Марката постоянно се развива за да отговори на най-новите технологични достижения. USBзарядното устройство Duracellдава възможност на хората да виждат, да правят и да изпитат повече. То удължава живота на любимите им устройства – от мобилни телефони и фотоапарати до преносими музикални плеъри.

Преносимо USB зареждане

Преносимите USB зарядни устройства осигуряват удобни и достъпни решения за захранване на различни устройства в движение. Те предлагат допълнително време за разговори и са съвместими със смартфони и устройства, които имат micro- или mini-USB вход.

Преносимо USB зарядно1800mAh

Този моделе идеален избор за притежателите на няколко устройства, защото им осигурява допълнително зареждане и компактен дизайн. Зарядното осигурява допълнителна енергия навсякъде и по всяко време.

Ключови предимства:

  • Осигурява до 5 часа допълнително време за разговори със смартфони.
  • Разполага с бутон за проверка на заряда, като това осигурява удобството да знаеш колко енергия ти остава.
  • Включва Micro-USB кабел и адаптер Micro-to-Mini.

Преносимо USB зарядно 1150 mAh

Компактно и удобно решение, което зарежда устройствата в движение и ти позволява да продължиш да пишеш съобщения, да играеш и да слушаш музика, независимо къде се намираш.

Ключови предимства:

  • Осигурява до 3 часа допълнително време за разговори за смартфони.
  • Веднага зарежда всички micro- или mini-USB мобилни устройства.
  • Тънък, лек и лесен за пренасяне

Как се използва продуктът

Устройството, което ще зареждаш, може да се свърже с преносимото USB зарядно устройство чрез micro- или mini-USB кабел или чрез включения накрайник, както и чрез кабела, който устройството има.

Преносимото USBзарядно устройство Duracell се зарежда отново и отново като се свърже към USBвхода на компютър, посредством осигурения кабел. Когато лампичката му светне от червено в зелено, устройството е напълно заредено и готово за употреба.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes