Eaton издига защитата на захранването на ново ниво с обновени продукти 93E UPS

Май 15, 2014 от itFORUM

Компанията за управление на захранването Eaton разшири своята популярна серия 93E от високоефективни непрекъсваеми токозахранващи устройства (UPS) с нови модели с капацитет 300 и 400 kVA. Новите модели са особено подходящи за приложение в центрове за данни, където са необходими надеждни и достъпни решения за защита на захранването, както и в строителната и леката промишленост. Вече налични в Европа, Близкия изток и Африка (EMEA), новите 300 и 400 kVA модели допълват съществуващите продукти от серия Eaton 93E — системи с двойно преобразуване, които се инсталират и поддържат лесно за ефективна защита от най-широк кръг възможни проблеми в захранването.
 
„Съоръженията в промишлеността и строителството често имат нужда от надеждни и достъпни решения за защита на захранването с висока мощност - обяснява г-н Хорхе Агинава, мениджър трифазни UPS продукти, Eaton Power Quality EMEA. - Нашите нови 93E UPS продукти задоволяват тази нужда и също така осигуряват на потребителите достъп до предимствата на най-новите постижения в областта на UPS технологиите, включително висока работна ефективност, разширено управление на батериите и ниски хармонични изкривявания.“
 
UPS моделите от серия 93E, включително новите 300 и 400 kVA модели, предлагат КПД до 98,5% когато качеството на централното захранване е добро, което ги поставя със сигурност между най-ефективните продукти от този вид, налични в момента. Те се отличават и с водещ в индустрията фактор на мощността 0,99 при коефициент на хармонични изкривявания на тока по-малък от 5% (ITHD), което означава, че рискът от интерференция с друго оборудване в същия токов кръг е практически елиминиран.
 
За приложения, изискващи повече от 400 kVA гарантирана мощност, до три 93E UPS устройства могат да се свържат паралелно за увеличаване на капацитета. Също така, там където е необходима най-високата степен на защита на захранването, могат да се свържат до четири устройства за осигуряване на резервираност. 
 
И в двата случая патентованата технология Hot Sync на Eaton позволява ефективно и надеждно споделяне на товара и паралелната работа на устройствата, без да е необходимо използване на вътрешна комуникация. Така се елиминира единичната точка на отказ, която е присъща за традиционните паралелни конфигурации, базирани на технологията с основно и подчинено устройство, и следователно се увеличава надеждността.
 
За да научите повече за серията от продукти 93E, посетете www.eaton.eu/93E. За всички последни новини, посетете www.eaton.eu/powerquality, следвайте Eaton в Twitter на @Eaton_UPS или намерете нашата страница Eaton EMEA в LinkedIn. 
 
Електротехническото подразделение на Eaton е глобален лидер в: експертизата за разпределението на електроенергия и електрическата защита; осигуряването на аварийно захранване; контрола и автоматизацията; осветлението и сигурността; структурните решения и продуктите за окабеляване; решенията за опасни и вредни среди и инженеринговите услуги. Eaton има възможността чрез своите глобални решения да отговори на най-важните днешни предизвикателства, стоящи пред управлението на електрозахранването. 
 
Eaton е компания за управление на захранването с приходи от продажби в размер на 22 млрд. долара за 2013 г. Eaton предоставя енергийно-ефективни решения на своите клиенти за по-ефективно, по-безопасно и по-устойчиво управление на електрическа, хидравлична и механична енергия. Eaton има около 102 000 служители и продава своите продукти на клиенти в повече от 175 страни. За повече информация посетете www.eaton.eu. 
 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes