EMC Forum 2013: Визията ни за бъдещето е да насочим усилията си към Cloud решенията и Big Data

Октомври 8, 2013 от itFORUM

„Светът на ИТ се променя много бързо. Това води до необходимост от трансформация по отношение на инфраструктурата и приложенията, което създава предизвикателства пред ИТ. Облачните технологии и технологиите за Big Data ще помогнат на корпорациите да се справят с нуждите от бърза промяна и да използват максимума от нея“, каза той по време на своята лекция. „Визията ни за бъдещето е да насочим усилията си към Cloud решенията и Big Data, с изключително внимание към сигурността, която има ключова роля за доверието между нас и клиентите ни, в чиято полза работим“, сподели Браян Галахър, Division President Symmetrix & Virtualization Product Group в EMC по време на третото издание на форума на компанията в София. Темата на тазгодишното събите бе „Lead Your Transformation“ или как облачните технологии променят информационните технологии и бизнеса. 

 

Използването на все по-бързо увеличаващите се данни от страна на бизнеса е едно от основните  предизвикателства, пред които компаниите и организациите се изправят в наши дни, независимо от големината и вида на сферата, в която оперират. Според глобално проучване на IDC, по-малко от 20% от данните са правилно съхранявани, като компаниите използват по-малко от 1% от информацията, с която разполагат.

„За нас от EMC трансформацията означава промяна към по-добро, по-качествено и по-ефективно. Тази промяна днес е изключително важна, тъй като организациите са изправени пред много предизвикателства. Преодоляването им неизменно се свързва с облачните технологии и Big Data“, каза Теодор Радев, мениджър продажби в ЕМС България. “На тазгодишното събитие участниците се запознаха с най-добрите решения и нови идеи за това как по-ефективно да използват различни те решения на компанията. За трета поредна година, EMC Форум предостави невероятна възможност за срещи между водещи ИТ експерти от България и Европа “, допълни той.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes