ERP.BG: Бъдещето на мобилния CRM е в цялостния подход

Октомври 23, 2013 от itFORUM

Българската компания за разработка на бизнес софтуер ERP.BG представи решение за мобилни продажби на форума „CRM Мобилност и нови канали за продажби“. Събитието се проведе на 10 октомври, в столичния хотел Шератон и събра водещи експерти в сферата на CRM (Customer Relationship Management) технологиите с представители на няколко десетки компании от различни сектори.
 
Според управляващия партньор на ERP.BG Иван Аржентински, който беше лектор на събитието, бъдещето не е в простото създаване на мобилно приложение към една система за управление на бизнеса, а в цялостния подход и изграждането на едно изцяло мобилно бизнес решение. По този начин се постига оптимизация за мобилни устройства на всички компоненти от системата и тя няма ограниченията, които едно мобилно приложение има, обясни той пред аудиторията. Аржентински представи разработената от ERP.BG система за управление на бизнеса EnterpriseOne, която включва всички компоненти на едно съвременното ERP (Enterprise Resource Planning) решение: CRM модул, бизнес анализи (Business Intelligence), управление на производство, счетоводство, склад и др., и всички те са изцяло оптимизирани за мобилни устройства и чувствителни на докосване екрани. Това позволява на мениджърите да управляват в движение дори много големи предприятия или групи от предприятия.
 
Мениджърът акцентира и върху предимствата за продажбите, които предоставя мобилността. CRM модулът на системата EnterpriseOne например позволява на търговските екипи да представят своите продукти в реално време, без значение къде се намират, да получават достъп в реално време до цялата свързана информация и да изготвят цялостни оферти още докато са при клиента. При това тези оферти се записват веднага в системата и стават видими за всички оторизирани потребители на ERP системата, без значение къде се намират. Възможността за извършване на бизнес анализи през таблети, както и много по-доброто управление на натоварването на сервизните екипи също са сред предимствата на подхода, използван от ERP.BG.
 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes