ERP.BG с 15 проекта за внедряване на системи за управление на бизнеса през 2013 година

Януари 31, 2014 от itFORUM

Българската софтуерна фирма ERP.BG публикува информация за дейността си през отминалата 2013 г. и обяви активните си планове за новата година. През 2013 г. компанията е реализирала малко над 100% ръст на продажбите на различните версии на своята ERP (Enterprise Resource Planning) система EnterpriseOne в сравнение с предходната година.
 
През посочения период решението е инсталирано на почти 200 нови работни места и служителите на тези компании могат да използват пълноценно цялата му функционалност – мобилност и гъвкавост, бизнес анализи (BI - Business Intelligence), модул за управление на взаимоотношенията с клиентите (CRM – Customer Relationship Management), за обединени комуникации и управление на всички етапи от работата на една компания или предприятие – планиране, производство, счетоводство, склад и много други. Общият брой на проектите по внедряване на ERP системата през 2013 г. е петнадесет. Те са реализирани в секторите търговия и дистрибуция, производство, счетоводно-консултантски услуги, геодезия и картографиране и др.
 
„Ръстът на дейността ни през отминалата година се дължи до голяма степен на правилното позициониране на компанията ни като доставчик на едно от малкото изцяло мобилни български ERP решения с пълноценни BI и CRM модули. През последните години инвестирахме много усилия в превръщането на EnterpriseOne в едно модерно бизнес софтуерно решение, достъпно през настолен компютър, уеб интерфейс и мобилен телефон, което отговаря напълно на най-новите тенденции в сектора. Затова очаквам през 2014 г. положителната тенденция да се запази“ - сподели Иван Аржентински, управляващ партньор на ERP.BG.
 
През отминалата година ERP.BG е привлякла и два нови партньора в София и в Плевен, които ще консултират и предлагат продуктите на компанията. Тя е разширила и обхвата на своите социални дейности, разгръщайки дългосрочно партньорство с български университети, читалища, организации за стартиращи предприемачи и други неправителствени каузи.
 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes