ERP.BG връчи специална награда на годишните награди V.I.P. Business Awards 2015

Март 6, 2015 от admin

Българската софтуерна компания ERP.BG връчи една специална награда на тазгодишното издание на бизнес награди V.I.P. Business Awards. Избраният участник получи едногодишен абонамент за CRM системата EnterpriseOne Online CRM. Тя представлява мощен инструмент за оптимизиране и подобряване на отношенията с клиентите на една компания, повишаване ефективността на маркетинговите кампании, както и на продажбите.

 

Пакетът е стартов и може да бъде надграждан с други софтуерни модули, превръщайки се в пълноценна ERP (Enterprise Resource Planning) система. Той включва също и редица възможности в сферата на обединените комуникации, които позволяват на един екип изцяло да интегрира гласовите съобщения в бизнес процесите, както и да обвърже всички комуникационни канали с контекста на фирмената дейност. Церемонията по награждаването се проведе на 5 март в столичния хотел Кемпински.

„Конкурсът V.I.P. Business Awards има важна роля в настоящата трудна икономическа обстановка, защото поставя акцент върху добрите бизнес практики и успешните компании, стимулирайки и всички останали участници на пазара да се развиват по-ефективно. Партньорството ни с V.I.P. наградите е част от дългосрочната политика на ERP.BG да подкрепя значимите бизнес инициативи, които променят средата, в която всички работим. Особено ни радва, че конкурсът ще отличи и важни за страната образователни инициативи, което напълно съответства на ангажиментите, които екипът ни е поел за развитие и подкрепа на образованието“ - заяви Наталия Футекова, управляващ съдружник в софтуерната фирма, която връчи специалната награда на ERP.BG.

Наградите V.I.P. BUSINESS Awards отличават всяка година най-добрите мениджъри и компании, с акцент върху устойчивото развитие, спазването на европейските стандарти, иновациите, корпоративната социална отговорност и положителния ефект върху обществото. През тази година за първи път ще бъдат отличени и успешни образователни практики - учебните тренировъчни предприятия към Министерството на образованието и науката, както и Джуниър Ачийвмънт България, които имат важно значение за популяризирането на предприемачеството сред младото поколение. Партньори на събитието освен ERP.BG са Българската търговско промишлена палата, Софийската търговско промишлена камара, Пловдивската търговско промишлена палата, Конфиндустрия Булгария - Италианската външно-търговска палата, Български бизнес ллуб - Лондон, Международната организация за икономика и култура IEC, Асоциацията на Бизнес експертите и други.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes