Европейската асоциация за дигитален печат награди Konica Minolta за серията bizhub PRESS 1250

Юли 4, 2013 от itFORUM

Konica Minolta за пореден път бе наградена от прочутата Европейска Асоциация за Дигитален Печат (EDP), съюз на водещите европейски списания за дигитален печат, който може да се похвали с повече от един милион читатели. Журито избра серията bizhub PRESS 1250, включваща bizhub PRESS1250/1250P, bizhub PRESS 1052 както и bizhub PRO 1052, като победител в категорията „Най-добра дигитална система за нарязана хартия – високо производство“ 2013. Наградата на EDP потвърждава пътят към успеха, по който Konica Minolta е поела на европейския пазар на производствения печат: компанията се радва на двуцифрен пазарен дял в Европа в този сегмент.
 
„Горди сме с факта, че нашите непрекъснати усилия да добавим важна за бизнеса на нашите клиенти стойност, печелят международно признание. След спечелването на EDP награда през 2009 и 2011 година, за нас е радост и този път да впечатлим журито с нашата серия bizhub PRESS 1250“, казва Ines Wennemann, Product Manager Monochrome, Production Printing Division, Konica Minolta Business Solutions Europe. Всички EDP награди са номинирани от технически комитет, съставен от специалисти в дигиталния печат, журналисти, както и технически консултанти и представители на промишлеността. „Това признание означава много за нас, особено поради факта, че представители на пазара на печатния сектор са включени във вземането на решение,“ добавя Wennemann.
 
Серията bizhub PRESS 1250 включва изключителни професионални решения за промишлени цели: тя комбинира голям избор от довършителни функции със скорост на отпечатък между 105 A4 / 60 A3 и 125 A4 / 70 A3 страници в минута. bizhub PRESS 1250 е предназначена за обеми до 3,000,000 отпечатъка в месеца. Освен това, всичките четири модела могат да бъдат интегрирани в решения за работния процес за ефективно управление на чакащите задачи, за да се спазят стегнатите крайни срокове. Оптимизирани хардуер материали, висок капацитет на входящите и изходящите тави и неограничени доставки на тонер повишават надежността и спомага за намаляването на разходите на клиента.
 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes