Фадата – Oracle Siebel CRM партньор в Oman Insurance

Ноември 17, 2010 от itFORUM

След като успешено реализира съвместен проект в български телеком оператор, CRM екипът на Фадата вече е сред листнатите компании за разширяване и поддръжка на Oracle Siebel CRM системата в дубайската застрахователна компания Oman Insurance. Тя има над 10 клона в ОАЕ и офиси в Оман и Катар. Oman Insurance предлага на своите клиенти в трите страни всички видове застраховки, като от 2004 за целите на автоматизиране на бизнеса си компанията използва интегрираната инфорамционна система на Фадата – INSIS. Между двете системи INSIS и Oracle Siebel CRM е осъществена интеграция.

През 2006г, Фадата бе първата българска компания получила статута на Сертифициран партньор както за Oracle Siebel CRM Applications, така и за Oracle Siebel Analytics, частта за BI решения. CRM екипът на Фадата се състои от 6 сертифицирани специалисти – сертифицирани експерти както в областта на Oracle Siebel CRM, така и за Siebel Analytics. В момента компанията също така е в процес на преговори по три проекта в страната: за внедряване на цялостно CRM решение, решение за мобилни продажби и създаване на call centre и BI функционалност във водещи български компании от сферата на комуникациите, ритейла и ютилити сектора. 

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes