Globul и Germanos подкрепиха инициативата „Мениджър за един ден”

Март 20, 2012 от itFORUM

За четвърта поредна година GLOBUL и GERMANOS подкрепиха и се включиха в националната инициатива „Мениджър за един ден” на JuniorAchievement-България, която се проведе на 19-ти март под патронажа на министъра на финансите Симеон Дянков.

 

Като част от инициативата, GLOBUL и GERMANOS посрещнаха трима студенти, които прекараха един работен ден в компанията. Елизабет Стоименова и Теодора Ангелова от Университета за национално и световно стопанство (УНСС), както и Ангел Милчаков от Софийски университет „Св. Климент Охридски”, се присъединиха към екипите на дирекции „Човешки ресурси и администрация”, Реклама и комуникация” и „Финанси”, а също така посетиха Центъра за поддръжка на мрежата.

В рамките на деня, студентите имаха възможност да се запознаят с историята на компанията, както и да се срещнат с мениджъри и специалисти от съответните дирекции, които споделиха с младите таланти част от своя професионален опит. Инициативата помогна на младежите да обогатят своите знания, да получат ценни съвети за бъдещото си кариерно развитие и да придобият представа за работата в реална бизнес среда.

„Мениджър за един ден” е сред най-популярните инициативи на Junior Achievement-България, която има за цел да подкрепи професионалната реализация на младите хора. Ежегодно инициативата се провежда в над 100 държави по света.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes