GoldenDeals стартира официално в България

Февруари 23, 2011 от itFORUM

GoldenDeals.bg, нов сайт, предлагащ ваучери за намеления с отстъпки, вариращи между 40 и 90 на сто, активира първата си официална сделка в България. За старта специално бе пристигнал Джордж Хаджигеоргиу, изпълнителният директор на гръцката компания XE, притежаваща GoldenDeals.

По негови думи в период на финансова криза хората предпочитат да пестят, но това не означава, че искат да се разделят с качеството на стоките и услугите, които получават. „GoldenDeals традиционно предлага най-висок стандарт на обслужване на клиентите си и инвестира дългосрочно в сферата на онлайн търговията – обясни Хаджигеоргиу. – GoldenDeals е един от водещите сайтове за групова търговия на в Гърция и Румъния, а от днес и в България. Само в Гърция, GoldenDeals е спестил на клиентите си повече от 16 милиона евро. От старта на компанията GoldenDeals досега са осъществени над 500 изключително атрактивни оферти, от които се възползваха повече от 250 хил. крайни клиенти.” В скоро време предстои старт на аналогичен сайт и съседна Сърбия.

За бъдещите планове на GoldenDeals.bg разказа и Ивайло Нецов, регионален мениджър в компанията за България. „Ние ще предлагаме на потребителите си онлайн най-изгодните сделки за добри ресторанти, СПА пакети и козметични процедури, билети за спортни събития и концерти и дори туристически оферти – обясни той. – Нашата цел, е да инвестираме дългосрочно във високо качество на предлаганата услуга и да достигнем до максимален брой крайни клиенти. Стартирахме в София, но скоро ще започнем да предлагаме най-изгодните сделки и в още шест града в страната.

GoldenDeals е собственост на XE, компания оперираща в сферата на електронната търговия в Централна и Източна Европа, като разработва и управлява няколко десетки онлайн портала в 4 страни от региона. GoldenDeals.bg, освен че предоставя ежедневни оферти, е и алтернативен канал за реклама, който достига до десетки хиляди онлайн потребители седмично.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes