HP добвя възможност за работа със сензорни екрани за Windows базираните си тънките клиенти

Юни 21, 2012 от itFORUM

HP ще предложи Windows Embedded Standard 7 Premium (WS7p) върху тънките си клиенти за потребителите, които искат да разширят употребата на мултитъч приложения, в т.ч. рекламни табла, както и терминали за търговия на дребно и банкови услуги на самообслужване.

 

Според компанията добавянето на сензорни екрани, които могат да бъдат управлявани с помощта на тънки клиенти, отваря врати за нови категории устройства и бизнес възможности.

„HP вярва, че Windows Embedded Standard 7 WS7P е отлична възможност за предприятията, които искат да използват сензорни екрани или желаят да персонализират и контролират по-ефективно политиките за контрол на потребителския достъп – сподели Коби Елбаз, директор на бизнес звеното „Клиентски решения“ за региона на EMEA в HP Personal Systems Group. – Повишената гъвкавост на тази вградена операционна система ще осигури на потребителите на тънките клиенти на HP нови опции за управление на корпоративните им стратегии.“

Windows Embedded Standard 7 WS7P предоставя и многоезични възможности, позволяващи на потребителите да избират предпочитания от тях език на дисплея, както и по-лесно да инсталират набор от различни езици, което е идеално за многоезични настолни компютри.

Други функции, които тънките клиенти на HP ще предоставят с WS7P, включват BranchCache за WAN оптимизация, спомагаща за по-бързата реакция на приложенията в мрежата и давайки възможност на служители, които работят в отделните офиси да имат същото потребителско преживяване, като служителите в централния офис на компанията.

Обезпечаването на мобилността на работната сила може да бъде постигнато с DirectAccess без необходимостта от VPN, смятат от компанията. Това, от своя страна, предоставя на отдалечените потребители сигурен достъп до фирмените ресурси.

Предложенията за виртуализация на HP бяха представени по време на изложението Microsoft TechEd 2012, 11-14 юни в Орландо, Флорида, и предстои да бъдат изложени на TechEd Europe 2012, 26-29 юни, в Амстердам.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes