HP превръща суперкомпютрите си в стандартни за индустриите

Декември 4, 2014 от admin

НР представи новия сисуперкомпютър HP Integrity Superdome X, който става стандартен зафинансовия сектор, телекомуникациите и енергетиката.

Инфраструктурата е в основата на приложенията от следващопоколение, уеб услуги и потребителски преживявания, които сепоявяват в резултат на тенденциите в„големите данни“ (Big Data), облачните среди, мобилността и сигурността. След като бизнесизискванията към инфраструктурата ще се увеличават многократнопрез следващите години, по-важно от всякога ще бъде да имаздрава основа, която да подпомага компаниите да се конкурират ида успяват.

HP Integrity Superdome X са първите сървъри от най-висок клас на НР, които са с процесори Xeon. Досега суперкомпютрите накомпанията бяха само Itanium базирани и работеха основно с UNIXоперационната система нa HP - НР-UX. Новите HP Integrity Superdome X сървъри дават пълна свобода на Windows и Linux клиентите да разгърнат върху тях критични за бизнеса сиприложения. Те осигуряват четири пъти по-бързи електроннитранзакции и 20 пъти по-голяма надеждност с 60 % по-малковреме за престой в сравнение с други x86 платформи. Вдопълнение, те са с 32 % по-ниска обща цена на притежание всравнение с конкурентни UNIX среди.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes