HUAWEI представя решения за мобилни услуги върху облачни платформи

Юли 17, 2012 от itFORUM

ИТ архитектура за високоскоростен мобилен достъп (Mobile Broad Band) представя комуникационната HUAWEI. От производителязаявяват, че основният им фокус за близкото бъдеще е развиването на успешен терминален бизнес със смартфони и таблети, а амбицията им е да бъдат между ТОП 5 на производителите на смарт устройства в цял свят.

 

От 16 до 18 юли 2012 г. на паркинга пред софийския The Mall компанията за телекомуникационно оборудване демонстрира визията си за глобалните комуникации, когато мобилните оператори ще бъдат виртуализирани върху облачни платформи. Това би намалило цените и увеличи качеството услугите на мобилните оператори.

В рамките на роудшоуто HUAWEI демонстрира нови приложения за смартфони и таблети. Сред тях е и RCSe (Rich communication suite enhanced), което интегрира в себе си мобилния номер на потребителя за ползване на услуги като VoIP, Instant messaging, Videocallи др. Производителят демонстрира и облачните си решения DSM (Digital Shopping Mall) и VDI (Virtual desktop infrastructure).

HUAWEI се фокусира върху разработване на иновативни продукти и услуги, които дават възможност на операторите да предоставят по-качествени услуги към крайните потребители като например персонализиран план за мобилни услуги – интернет и телефония и др. Сред интересните решения с марка HUAWEI е и като приложението HuaweiNetworker. То предлага визуализация на абонаментния профил в реално време, а потребителят ще може гъвкаво и проактивно да управлява абонаментния си план.

Посетителите на високотехнологичното телкомуникационно роуд шоу ще се запознаят и с най-малката базова станция (клетка) на пазара, която ще бъде пусната на пазара до края на годината под бранд името AtomCell.

За да е една от най-иновативните комании в ИКТсектора, HUAWEI използва 62 000 от своите общо 140 000 служители по цял свят за развойна и изследователска дейност.

След София роудшоуто на HUAWEI ще се отправи към Македония, Сърбия, Румъния и останалата част от Северна Европа. Очаква се събитията да бъдат посетени от над 90 телекомуникационни оператора от цяла Европа, които работят с оборудване на HUAWEI.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes