Interactive Intelligence навлиза на българския пазар

Юни 7, 2011 от itFORUM

Развитието, което показва Източна Европа е достатъчно бързо за да осмисли старта на американската компания у нас. Това сподели Марсин Григиелски, регионален директор на Interactive Intelligence. По негови думи разрастването на аутсорсинг сектора и високото качество кадри, заети в него, са другият голям стимул.

 

Interactive Intelligence е софтуерна компания, която предлага интегрирани комуникационни решения за автоматизация на контактни центрове, корпоративна IP телефония и автоматизиране на бизнес процеси. Българският партньор на компанията е доставчикът на аутсорсинг услуги Софика груп. Взаимоотношенията между двете организации имат вече годишна давност, но това е първото представяне на американския разработчик в България.

В България Interactive Intelligence ще предлага своя продукт Customer Interaction Center (CIC). Това е интегрирана платформа за контактен център и бизнес телефония, създадена като интегрирано решение за контактен център, което елиминира разходите свързани със закупуване, поддържане и интегриране на хардуер-базирани системи. Софтуерът е базиран на отворения SIP протокол, което дава избор за въвеждането на различни хардуер платформи според предпочитанията на клиента. Компанията ще таргетира големи и средни организации с високи изисквания за ниво на качество на услугата или въвеждащи сложни маркетинг кампании за компании от финансовия, аутсорсинг и публичен сектори. По думите на Григиелски обаче споменатите размери на компании са базирани на американските разбирания за обемите на предприятията. В този смисъл CIC е насочен предимно към средни и големи български компании.

Също Interactive Intelligence предлага на месния пазар икомуникация като услуга (CaaS). За европейските потребители тази услуга е достъпна от два дейтацентъра, разположени във Великобритания и Германия.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes