Intracom Telecom получи сертификат Cisco Cloud & Managed Services с ниво Advanced

Ноември 28, 2013 от itFORUM

Intracom Telecom, международен доставчик на телекомуникационни системи, обяви, че вече е сертифициран по програмата Cisco Cloud & Managed Services с ниво Advanced. 
 
Компанията е квалифицирана да развива, доставя, управлява и поддържа иновативни предложения и managed service решения за международния пазар. Сертификатът демонстрира високото ниво на познания, благонадеждност и експертиза на cloud системата на Intracom Telecom и удостоверява превъзходството на компанията при доставките и поддържането на услуги.
 
Intracom Telecom е голям гръцки системен интегратор и Златен партньор на Cisco, получил сертификат за Cisco Cloud & Managed Services Advanced. Компанията е сред малкото с такъв сертификат в Югоизточна Европа. 
 
В коментар по темата, Герасимос Михалитсис, директор „Маркетинг“ на Intracom Telecom, сподели: „Intracom Telecom инвестира значителни средства в cloud изчисленията с цел да доставя надеждни и мащабни cloud услуги и така да отговаря на различните нужди на своите клиенти. Този сертификат беше присъден след строг процес на сертифициране и одит от трета страна и неговото придобиване потвърди факта, че Intracom Telecom притежава най-добрата в класа си архитектура“.
 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes