JAR Computers пуска ново мултифункционално печатно устройство на Brother

Май 16, 2012 от itFORUM

Българската технологична верига JAR Computers пуска в своите магазини новото мултифункционално печатно устройство DCP-7057E на японския производител Brother. Моделът съчетава принер, копирна машина и скенер в едно и е предназначен за дома и малкия офис. Той е екологичен, отличава се с компактни размери и стилен дизайн, и е създаден за потребители, които търсят мощна функционалност, но на достъпна цена.

 

 

Екологични стандарти

DCP-7057Е е носител на сертификата ENERGY STAR, което за клиентите означава освен удовлетворение, че използват продукти, които щадят природата, също и по-малък разход на електрическа енергия. Консумативите са отделни и се подменят индивидуално, така потребителите сменят само този който е свършил и могат да върнат използваните консумативи на Brother, за безплатно рециклиране. Когато устройството е в режим Sleep консумира само 0,9 W електрическа енергия. То е определено за най-енергоспестяващото лазерно мултифункционално устройство от Brother.

Производителност и функции

Скоростта на печат на модела е до 20 стр. / мин., а разпечатването на първо копие става за по-малко от 10 секунди. Сред предимствата на печатащото устройство са също точно и ясно изобразяване на детайлите, високата резолюция при печат, както и мултифункционалната тава за единично подаване на хартия, която може да се използва за разпечатване на плътни носители или пощенски пликове. Стандартната тава за хартия от своя страна е с капацитет 250 листа, което спестява на клиентите постоянното прежареждане с хартия.Функциите на DCP-7057Е включват още печат в режим N в 1, където множество страници могат да се намалят до една А4 страница, режима Toner save mode (пестене на тонер) и др. Резолюцията е HQ1200 (2,400 x 600 dpi), а моделът се отличава още с лесен за употреба контролен панел с двуредов LCD дисплей.

Моделът се предлага с пълен консуматив в комплекта за 1000 стр., за разлика от повечето марки на пазара, при които касетата е старова. Той вече се продава в магазините на JAR Computers на специална цена от 219 лв. с ДДС, която е валидна до неделя – 20 май, включително. В допълнение, всички Brother устройства са с три години гаранция, която изисква регистрация на сайта на компанията.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes