Конференцията Oracle Digital Day 2016 е достъпна онлайн в реално време

Ноември 8, 2016 от admin

Oracle Digital Day 2016 ще се проведе на 9 ноември в 10 страни в Европа.  Това е една от най-големите конференции на Oracle за 2016-та година в България и ще се фокусира върху широк кръг от теми, свързани с дигиталната трансформация на бизнеса.

Дигиталната трансформация се превръща в реалност. Това, което съвсем наскоро беше просто една интригуваща тенденция, вече е част от действителността и е едно ново изискване в управлението на бизнеса, независимо от неговия мащаб. Трансформацията обхваща не само технологичните промени в компаниите, но и техните бизнес модели и процеси.

Нашата цел е да покажем, че облачните решения, които имаме в портфолиото си, са подходящи за компании от всякакъв вид и размер, независимо на какъв етап се намират от тяхната дигитална трансформация“ - споделя Георги Александров, управляващ директор на Oracle за България.

Тематичните сесии на конференцията на Oracle ще акцентират върху най-новите тенденции в IT и ще предложат отговори на въпроса как облачните услуги, мобилните решения, Big Data и социалните медии могат да помогнат на бизнеса да направи промените, които са нужни, за да се реализира по-успешно.

Oracle Digital Day 2016 ще включва и казуси с реализирани конкретни информационни системи, базирани на облачни услуги, демо сесии за представяне на функционирането на дигиталните технологии и дискусии с експерти и практици.Сесиите са тематично профилирани, за да отговарят на интересите на лидерите в сферата на информационните технологии, финансите, човешките ресурси, маркетинга, продажбите и отделите по поддръжка, както и разработчици на софтуер.

Една от презентациите ще се изнесе, чрез пряка видео връзка, от Януш Наклички, Вице президент Африка, Централна и Източна Европа, Русия и страните от ОНД.

Можете да проследите Oracle Digital Day в реално време и онлайн с презентациите на Януш Наклички и специалиститеот Oracle България на http://oracle-digital-day.com/

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes