Л-Клас и Оракъл България представиха направленията в управлението на промишлени предприятия

Юни 4, 2012 от itFORUM

Л-Клас и Оракъл България проведоха  съвместен семинар на тема „ERP, MES, MOM – технологии за управление и анализ на бизнеса в промишлени предприятия с дискретно производство”.

 

На събитието бяха представени най-новите функционални направления в управлението на промишлени предприятия, релевантни на темата технологични продукти на Oracle,  подходи и средства за интегриране на информационни източници и осигуряване на информационна сигурност, опит и резултати от управлението на промишлени предприятия с използване на автоматизирани информационни системи.

На участниците в семинара бяха демонстриранипрактически приложения на разгледаните  технологии и средства за целите на управление на различните бизнес процеси в производствени предприятия, използващи ERP & ME система Technoclass.

В семинара взеха участие ръководители, производствени и ИТ директори и ключови специалисти от 10 водещи в своите отрасли предприятия. 

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes