Maconomy и Deltek се обединяват

Ноември 17, 2010 от itFORUM

Америкаският разработчик Deltek обяви намерението си да придобие компанията Maconomy. Като основната причина за това се посочва поетият от Deltek ангажимент за инвестиции в Maconomy като продукт.

Deltek и Maconomy споделят сходна визия и цели, като се фокусират в предоставянето на ERP решения от висок клас за компании от сферата на услугите. „Въодушевени сме от възможността Deltek да използва познанието на Maconomy за най-добрите практики в индустрията и в бъдеще ще инвестираме в развитието както на продуктите на Deltek, така и в Maconomy”, заяви Кевин Паркър, президент и CEO на Deltek.

Свързването на Maconomy с Deltek ще създаде глобален лидер в областта на ERP системите за проектната индустрия и ще доведе до географска експанзия на решенията на двете компании. Обединените те ще успеят да покрият всички значими сегменти от сферата на услугите. Deltek е утвърден пазарен лидер за вертикални софтуерни решения за компании за архитектура и дизайн, инженерни фирми и други проектно-ориентирани организации. Maconomy, от своя страна, разполага с многобройни клиенти сред рекламните агенции, PR агенции, счетоводни къщи, консултантски фирми, които допълват портфолиото на предлаганите от Deltek решения. 

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes