Миниатюрен USB Wireless адаптер от D-Link

Май 25, 2011 от itFORUM

D-Link представи най-малкия безжичен USB адаптер от своето портфолио – DWA-121 WirelessN150. Адаптерът е изключително компактен, което го прави лесно и удобно за използване решение по време на пътувания. Поддържа се скорост на сваляне на информация от Интернет или мрежата от до 150 Mbps, която е три пъти по-бърза от максималната при 802.11g. Продуктът е съвместим и с всички предходни безжични стандарти, като по този начин дава възможност за подобряване на производителността на наличното оборудване без нуждата от цялостна подмяна.


Най-малкият USB адаптер в портфолиото на D-Link се настройва изключително лесно за работа с настолния или преносимия компютър. Софтуерът, който идва с устройството, позволява на потребителите да конфигурират за секунди връзка с безжичната мрежа. Поддръжката на WPA и WPA2 осигурява защитена Wireless N свързаност.

Съвременният начин на живот изисква все по-високи скорости и по-добро покритие от домашната мрежа и потребителите логично търсят Wireless N устройства, които да им предложат адекватна производителност. USB адаптерите са лесно и удобно решение за достъп до високите скорости на новия безжичен стандарт, особено за по-стари настолни или мобилни компютри, при които отсъства вграден Wireless N клиент. 

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes