Мтел поема телекомуникационното обслужване на „Практикер“ в цялата страна

Септември 5, 2014 от itFORUM

Верига строителни хипермаркети „Практикер“ избра Мтел за телекомуникационен партньор. В рамките на партньорството телекомът ще предоставя фиксирана телефония, интернет и vpn свързаност за магазините на веригата в цяла България. С новото партньорство Мтел ще осигури телеком услугите за над 600 души, уточниха от „Практикер“. 
 
„Радостни сме, че „Практикер“ избра именно тези услуги от нас. Фиксираната телефония и предоставянето на интернет са едни от най-динамично развиващите се наши услуги, които показват и положителни резултати. Сключеният договор е изключително важен за Мтел, тъй като с него доказваме, че предоставяме най-добрите телекомуникационни услуги и сме първият избор за корпоративните клиенти“, коментира Танасис Кацирубас, главен изпълнителен директор на Мобилтел.
 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes