МТИТС ще представи възможности за кандидатстване в конкурс за европроекти на стойност над 125 млн.евро

Февруари 5, 2013 от itFORUM

Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията организира Национален информационен ден по програма „Подкрепа за ИКТ политики” от Рамкова програма „Конкурентоспособност и иновации” на Европейската общност (2007-2013 г.).

 

В програмата на събитието са включени презентации на темите от Седма конкурсна сесия, която беше официално открита на 21 декември 2012 г. Общо 125,7 милиона евро за всички участници ще бъдат разпределени за проекти в областта на електронните обществени услуги, сигурни е-услуги, ИКТ за здравеопазване, достойно остаряване и социално приобщаване.

Информационният ден ще се проведе на 6 февруари 2013 г.,сряда, от 10:00 до 13:00 часа в Представителството на Европейската комисия в България на ул. “Московска” № 9.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes