NDB стана дистрибутор на Citrix

Март 30, 2011 от itFORUM

Доставчикът на виртуализационен софтуер Citrix Systems обяви партньорство с NDB за дистрибуция на решения на българския пазар.

 

„Със сключването на договор с NDB ние сме уверени в следващите успехи на Citrix и в готовността ни да посрещнем предизвикателствата на българския пазар – сподели Томас Хубер, директор развитие и продажби в канала, отговарящ за източната част на региона EMEA. – Доказаните качества и търговски умения на NDB са солидна основа, върху която да започнат да се градят водещите позиции на Citrix на българския виртуализационен пазар, както и да се стартира активно изграждане на ефективно работеща партньорска мрежа.”

Според Нина Благоева, управител на NDB, с продуктовото портфолио на Citrix, особено в сферата на десктоп виртуализацията, компанията ще може да предложи на своите партньори още по-пълни и качествени решения за техните клиенти. „Citrix е водещата сила в световен мащаб при десктоп виртуализацията, с което вярваме, че ще отворим нова страница за българския ИТ пазар – обясни Благоева. – Както повече от 15 години NDB практикува, ще посветим голяма част от времето си в „просветителска” дейност по отношение на тези иновативни технологии. Целта ни е да подготвим нашите партньори и клиенти за по-бързо навлизане в световната тенденция на иновации и внедряването им в България за изграждане на една по-модерна държава и бизнес.”

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes