Некст Консулт сключва споразумение за стратегическо партньорство със Salesforce.com

Март 24, 2014 от itFORUM

Компанията Некст Консулт обяви сключването на споразумение за стратегическо партньорство със Salesforce.com. По силата на постигнатите договорености Некст Консулт вече е сертифициран представител за територията на България на водещото решение за автоматизация на продажбите и обслужването на клиенти Salesforce.

 

Във връзка със старта на съвместната работа на двете компании в началото на април е планирано официално посещение у нас на ключови експерти от екипа на Salesforce.com Inc. Сред тях се очакват Ричард Дойл, мениджър „Партньорска мрежа“ за Централна и Източна Европа, Русия и Турция; Геза Матрай, ръководител „Продажби“ за Централна и Югоизточна Европа; и Кристоф Августинович, старши мениджър „Ключови клиенти” за развиващи се пазари. В рамките на специализирана конференция със свободен вход на 2 април в Шератон Хотел София Балкан, организирана съвместно с Некст Консулт, те ще представят пред българския бизнес възможностите на CRM платформата Salesforce да отговори гъвкаво на управленските нужди на предприятия от различен характер, индустрия и мащаб. Под мотото „Увеличете бизнеса си по изцяло нов начин” ще бъдат разгледани клиентски ориентирани стратегии за управление на бизнеса, инструменти за повишаване на ефективността и редица примери от практиката.

Чрез сключеното стратегическо партньорство Некст Консулт допълва портфейла си от консултантски услуги и с продуктово предложение. „Печелившата комбинация от солидния ни опит в управленското консултиране и облачната платформа №1 в световен план има потенциала да увеличи многократно стойността на всяка компания в България, независимо от размера й. Клиентите ни ще повишат продажбите си, ще подобрят чувствително обслужването си и в дългосрочен план ще придобият ново надмощие над конкурентите си”, коментира Орлин Дочев, управляващ партньор в Некст Консулт. „Salesforce ни дава инструмент, чрез който още по-успешно ще внедряваме разработените от нас стратегии за повишаване на ефективността на бизнеса на нашите клиенти. По този начин разширяваме фокуса на дейността си, като предоставяме на клиентите си услуги, в които обединяваме опита си като локални експерти с глобалното ноу-хау на световен пазарен лидер.”

Екипът на Некст Консулт има дългогодишен опит с най-големите имена в CRM и ERP индустрията. При избора си на стратегически партньор компанията се ръководи от достъпността на решението на Salesforce.com, богатата функционалност и достъпната такса за ползване, която го прави подходящо и за всеки бизнес у нас. „За нас решението беше изключително лесно – това е най-добрият CRMв световен план. Salesforceсъчетава мощна и модерна технологична платформа с най-добрите световни практики в областта на продажбите и обслужването на клиенти”, допълва г-н Дочев.

За заявка на участие в конференцията: http://www.next-consult.com/seminars/

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes