Нови преносими LED Smart проектори пусна LG

Юли 17, 2012 от itFORUM

Серията PA70G на LG предлага впечатляващите за категорията си 700 ANSI лумена яркост. Чистотата на картината се постига от високата разделителна способност WXGA (720р) и контрастното съотношение 15000:1. Качеството на възпроизвежданото изображение от моделите от серията не се влошава с времето. При експлоатация на устройствата по 4 часа на ден LG гарантира 20 години безпроблемно използване.

 

Забележителното подобрение, което отличава новата серия PA70G от предходните модели на LG, е технологията Intel Wireless Display (WiDi). Тя позволява осъществяването на безжична връзка между проектора и лаптоп. USB портовете са допълнително удобство, което улеснява свързването с други устройства.

Като допълнение проекторите комбинират 3W+3W вградена стерео озвучителна система с природосъобразен дизайн. Именно иновативният и стилен външен вид им спечелва международната награда за продуктов дизайн red dot design award за 2012 г.

LED моделите от серията PB60G на LG пък са най-тънките и компактни преносими проектори на пазара. Те са достатъчно малки, за да се поберат в джоб и да се използват навсякъде и по всяко време. Проекторите от серията, които ще бъдат на пазара в най-скоро време, са поредният успешен продукт в увеличаващото се портфолио дизайнерски предложения на LG.

Новите проектори на LG ще бъдат представени на пазара през месец август тази година.

Серия PA70G-технически характеристики:

·        WXGA (1280х800)

·        700 ANSI лумена

·        30000 часа живот на лампата

·        15000:1контрастно съотношение

·        Intel WiDi (само за модела PA72G)

·        USB Host (DivX,MP3, снимки)

·        File (Office) Viewer

·        3W+3W стерео говорители (вградени)

·        Екологичен дизайн (не съдържа живак)

·        Дистанционно управление

Серия PB60G - технически характеристики:

·        WXGA (1280х800)

·        500 ANSI лумена

·        30000 часа живот на лампата

·        15000:1контрастно съотношение

·        Intel WiDi (само за модела PB62G)

·        USB Host (DivX, MP3, снимки)

·        File (Office) Viewer

·        1W+1W стерео говорители (вградени)

·        Екологичен дизайн (не съдържа живак)

·        Дистанционно управление

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes