Облачни операционни системи и трансформация на дейтацентрове на технологичната конференция на Майкрософт - Indeed

Ноември 22, 2013 от itFORUM

Облачните операционни сиситеми, трансформацията на центровете за данни и анализа на информацията са във фокуса на първата технологична конференция на Майкрософт от поредицата INDEED - In Charge. В програмата на In Charge, която е насочена към ИТ специалистите, са заложени 3 панела, които покриват основните компоненти на облачните операционни системи.

 

Първият от тях, „Трансформация на центъра за данни“ (Transform the Datacenter) представи многобройните нововъведения в решенията за управление на инфраструктурата чрез Windows Server 2012 R2, Microsoft System Center 2012 R2 и Windows Azure и как те могат да посрещнат съществуващите предизвикателства в ИТ. Вторият e „Анализ на данни“ (Data Insights) и е фокусиран върху новия SQL Server 2014 и решенията за бизнес анализи (BI) на Microsoft. Третият панел „Бизнес продуктивност“ (Business Productivity) демонстрира реални сценарии и проекти, защо и как различни организации се възползват от Office 365, Lync Server, Exchange Server & SharePoint Server.

Вижте моменти от въвеждащата презентация на Patrick Chanezon, Director Enterprise Evangelism, Microsoft:

INDEED е наследник на емблематичните за технологичните среди „Дни на Майкрософт“, но ще предложи серия от по-задълбочени конференции и профилирани събития за разработчици и ИТ специалисти. Наименованието INDEED от една страна носи смисъла на израза „в действие“, а от друга е събирателна за основните ценности на новия бранд – Innovation, Networking, Data, Entrepreneurship, Education, Development – дни, посветени на иновациите, създаването на контакти, информацията, предприемачеството, новите знания и развитието. Така INDEED се вписва в мисията на Microsoft да помага на потребителите и партньорите си да реализират своя пълен потенциал.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes