Поликомп е новия дистрибутор на Lexmark за България

Септември 5, 2014 от itFORUM

Поликомп разширява портфолиото си и по посока на периферните устройства чрез партньорството си с Lexmark. Това партньорство е важна стъпка в развитието на дистрибутора и напълно отговаря на философията на компанията. Поликомп ще предлага широката гама устройства за печат на бранда Lexmark чрез своята дилърска мрежа в цялата страна. Продуктовото портфолио на американския производител включва устройства от всички сегменти – от бюджетни решения за малък и среден офис до лазерни многофункционални такива за корпоративни клиенти с месечен работен капацитет от над 200 000 страници, както и консумативи за тях.


Lexmark International Inc. е американска корпорация, която разработва и произвежда лазерни принтери, и предоставя цялостни услуги и решения. Компанията осигурява богат набор от продукти за печат и изображения, софтуер, решения и услуги, които помагат на клиентите да отпечатват по-малко и да пестят повече. Успехът на Lexmark се дължи на всеобхватната ангажираност на компанията с нейните клиенти. С водещият принцип “Клиенти за цял живот” те печелят лоялността им като се вслушват в тях, предвиждат техните потребности и работят, за да им предлагат постоянно нови предимства. Продуктите на Lexmark International Inc. се предлагат в над 170 държави в Северна и Южна Америка, Европа, Близкия Изток, Африка, Азия, Тихоокеанския регион и Карибските острови.

Основана през 1999 г., Поликомп се е утвърдила като един от лидерите на пазара на информационни и комуникационни технологии в България, отличаваща се с висок професионализъм и качество на услугите, които предлага. В основата на просперитета на компанията са заложени непрекъснатият стремеж за развитие, новаторството, активната позиция и лоялност. “Нашият стремеж е да предлагаме само най-качествените продукти и услуги, които улесняват бизнеса на нашите клиенти и го прави по-печеливш. Убедена съм, че качеството е сред главните достойнства на техниката Lexmark и отлично допълва портфолиото ни.”, коментира Надежда Генова, директор на Поликомп.

Продуктите на Lexmark вече са достъпни за дилъри и чрез партньорската мрежа на Поликомп.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes