Първият конгрес за онлайн търговия в България ще се проведе през април

Март 6, 2015 от admin

На 3-ти април т. г. в Интер Ескпо Центърще се състои първият конгрес за онлайн търговия в България – eCommCongress. Събитието се организира от EventsBakeryи ще се стреми да събере на едно място всички, заинтересовани от перспективите на този бизнес. Целта на конгресащебъдеда повиши нивотов бранша, като покаже добрите практики вразвиванетоелектронна търговия.  

 

На eCommCongressще бъдат дадени примери и препоръки как онлайн търговците да повишат ефективността си, да привлекат нови клиенти и да изградят лоялни такива като печелят повече; как търговците с физически обекти да използват наличните ресурси, за да увеличат печалбите си като продават и онлайн, и да достигат до още повече клиенти, независимо къде живеят те и в колко часа биха искали да си пазаруват; как клиентите да правят изгодни за тях онлайн поръчки като същевременно пестят време, пари и имат комфорта да пазаруват от желаното от тях място и свобода на избора.

Един от лекторите на събитието ще бъде Спас Сливков–изпълнителен директор на OLX.bg, част от медийната група Naspers, която оперира в 107 странипо света. Той щесподели добри практики за добри продажбие онлайн с минимална финансова инвестиция.Лектори ще бъдат още Ева Вучева– директор корпоративно развитие на ЦИЕ Fashion Days Group; Георги Мирчев, който сезанимава активно с проучването и интегрирането на най-добрите практики и методологии за развиване на онлайн бизнес; Стефан Чорбанов– съосновател на Stenik, една от водещите уеб агенции за разработка на интернет магазини в България; Огнян Младенов– един от водещите експерти по оптимизация за търсещи машини; Георги Христулевще говори за е-mail маркетинги как да превръщаме всеки клиент, „влязал“ в онлайн магазина ни, в лоялен; Никола Романов, който е успял за 8 месеца да обработи поръчки за 100 000$, при това без да има собствен онлайн магазин; Огнян Лахчев– част от екипа на eMag, професионалист вразвитието на Marketplace платформите в глобален мащабимобилна търговия, която се очаква в близко бъдеще да доминира онлайн каналите за продажба; Василена Вълчанова– маркетинг мениджър на Ozone, тя ще разкаже как да обгрижваме своите клиенти, за да се завърнат.

Освен семинарна част, събитието ще има и изложение със свободен вход за посетители. Посредством него всички фирми и доставчици на онлайн услуги ще се срещнат с желаещитеда правятонлайнбизнес.Сред тях ще бъдат и представители на Комисията за защита на потребителите. Експерти ще отговорят на въпроси и ще дават съвети за успешно развиване на онлайн търговия, съобразено със закона и потребителите.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes