Samsung представя на българския пазар принтерите от серия Xpress M2875 | 2675 за професионален печат

Юли 4, 2013 от itFORUM

Впечатляващият професионален печат с високо качество вече е достъпен за малкия и среден бизнес, при ниски разходи за печат. Серията Samsung Xpress M2875 | 2675 създава ясни, чисти разпечатки, които ще помогнат на офис служителите при създаването на представителни документи за своите професионални цели. Със своите компактни размери и мощни характеристики мултифункционалните устройства на Samsung показават, че добри резултати могат да се постигнат и с по-малки машини.
 
Бърз печат
 
Процесът на работа се оптимизира благодарение на високите скорости на печат, които предлага серия Xpress M2875 | 2675. Устройствата Xpress M2675 осигуряват до 26 страници в минута във формат A4, а с M2875 скоростта достига до 28 страници в минута.  Мултифункционалните устройства от тази серия са създадени, за да се справят с тежки и сложни печатни задачи. Това става възможно с помощта на Cortex™-A5 процесора с мощност 600 MHz от Samsung и паметта от 128MB. В допълнение на всичко казано до сега, устройствата са оборудвани и с вграден процесор за изображения, който гарантира бързо сканиране.
 
Качество на печата
 
Технологията Rendering Engine for Clean Page (ReCP) на Samsung засилва рязкостта на контура, когато текстът е тъмен върху бял фон и удебелява по-светлите текстове при тъмен фон. Текстовете с малък шрифт, които често не се сканират достатъчно добре, са четими, благодарение на технологията на Samsung за подсилване на контраста. Устройствата от серия Samsung Xpress M2875 | 2675 осигуряват отчетлив печат и сканиране с ефективна разделителна способност до 4 800 x 600 dpi. Така устройствата възпроизвеждат в най-малкия детайл комплексни изображения и ситен текст, което дава професионален вид на документите.
 
Много от принтерите не се справят с тънките линии и малкия текст при сканиране или копиране. Xpress M2675FN може да премахне полутоновете в изображенията и да подобри качеството на отпечатъка. 
 
Икономичност
 
С Easy Eco Driver потребителите могат да спестят до 20% от консумацията на тонер и хартия, както и да намалят разхода на електроенергия. Функцията помага да се намали разхода на тонер, като премахва ненужни изображения и удебелен шрифт или изсветлява текста, за да предотврати прекомерната консумация. Удобството на еко бутона, спестява време, усилия и разходи за печат,  като превключва в режим на двустранно принтиране или автоматично обединява информацията от няколко страници в една. Освен това, устройствата пропускат празните страници, което води до по-малък разход на хартия. В допълнение, специален Eco Simulator дава отчет в проценти за намаляването на CO2 емисии и спестените електричество и хартия, за да могат потребителите сами да се убедят колко лесно е да спестят и контролират ефекта върху замърсяването на природата.
 
Разнообразни възможности за печат
 
Мултифункционалните принтери дават възможност на малки компании да бъдат по-продуктивни, защото поддържат голямо разнообразие от хартия. Устройството може да работи с хартия до 220 грама, в това число хартия, етикети, карти, пликове и прозрачни плакати за прожекция.
 
Мобилен печат
 
Възможностите за печат през смартфони, ноутбуци и таблети правят новата Xpress серия още по гъвкава и лесна за употреба. Тъй като употребата на преносими устройства нараства, мултифункционалните принтери предлагат всички необходими функционалности за печат в динамична среда, което означава, че потребителите могат да имат достъп и да разпечатат своите файлове от всяко устройство, снабдено с приложението Samsung Mobile Print.Така портебителите могат да печатат от разстояние и дистанционно да зададат на устройството да разпечата необходимите документи. По този начин се постига истинска свобода и мобилност на печата.
 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes