SAP представя ново Big Data решение, захранвано от SAP HANA

Януари 30, 2015 от itFORUM

SAP SE представи официално иновативно решение за бързо внедряване, базирано на SAP HANA - SAP HANA Big Data Intelligence, което ще опрости и ускори въвеждането на Big Data за бизнеса. Решенията за бързо внедряване опростяват въвеждането на SAP решения в облака, on-premise или такива в хибридна среда с предсказуеми бизнес резултати на по-ниска цена. Те ускоряват внедряването на нови решения с ключови технологии и бизнес функции, за да подпомогнат компаниите да решат бързо всички възникнали бизнес казуси и да съкратят времето за представяне на продукта.
 
Нововъзникнали технологични предизвикателства като Интернет на нещата (IoT) и Smart Factory (интелигентно производство), заедно с продължителното разширяване на технологичните системи в компаниите и нарастващите данни , отварят нови възможности за компаниите да въвеждат иновации, които ги приближават до своите клиенти и техните пазари.
 
Решението за бързо внедряване SAP HANA Big Data Intelligence позволява на бизнеса да придобие,  анализира и представи данни от различни източници бързо и изгодно, за да се развива в крак с променящите се пазарни условия. То комбинира възможностите на платформата SAP HANA, SAP Event Stream Processor и спрямо нуждите - SAP IQ софтуер и софтуерната библиотека Apache Hadoop. То оптимизира обработката на информация за широк спектър от типове данни и сценарии, предоставяйки на компаниите интегрирана платформа за анализ в реално време, обобщаване и визуализация на критични за бизнеса данни. Новото решение за бързо внедряване дава възможност на клиентите да организират, използват и управляват Big Data бързо, за да изчислят възможните решения на казусите. SAP HANA Big Data Intelligence rapid-deployment solution включва примери за типични казуси, в които използването на Big Data ускорява времето за реакция при критични ситуации, на ниска цена.
 
“Stream intelligence”, sentiment intelligence и signal intelligence са трите най-чести сценарии в Big Data. Решението за бързо внедряване адресира всички три чрез преконфигурирано съдържание. Stream intelligence позволява на клиентите да наблюдават входящите събития, да получават мигновени известия за възникнали проблеми, и да прогнозират натоварване на важни уебсайтове в реално време като създават хит-профили (брой посещения на клиенти на дадения уебсайт). “Sentiment intelligence” помага на компаниите да получат директен поглед върху най-верните си клиенти , позволява им да предоставят персонализирано изживяване при взаимодействието клиент-компания, като по този начин създават двупосочен ангажираност на тяхната екосистема от клиенти. Въз основа на най-актуалните данни от Интернет на нещата, “Signal intelligence”  позволява да се прогнозира необходимостта от планови и непредвидени ремонти и поддръжка, както и да се правят изводи за състоянието на производственото оборудване или трансформатори в ютилити компаниите.
"Това решение помага на нашите клиенти да открият смисъла на техните Големи Данни и предоставя предварително конфигурирано съдържание и приложими примери за работа с Big Data като шаблони, за да могат те да започнат скоростно внедряването на Big Data", каза Елвира Уолис, старши вицепрезидент, Solution and Knowledge Packaging, SAP. "Използвайки силата на SAP HANA, това ново решение за бързо внедряване позволява на нашите клиенти да разберат и да се възползват от силата на Big Data, за да опростят и развитият бизнеса си."
 
Заинтересованите могат да участват в безплатен курс на платформата openSAP, отворена платформа за онлайн курсове от SAP. Курсът на тема "Rapid Deployment of SAP Solutions" предоставя идеи относно най-добрите практики, доказани методи и предварително конфигурирано съдържание, които правят внедряването на SAP иновации просто. За записване моля посетете страницата на курса.
 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes