Серия Ricoh SP 150 – печатът никога не е бил толкова стилен, а мултифункционалността толкова компактна

Юли 1, 2016 от admin

Отделянето на място за технологичен кът вече е задължително във всеки дом. И би било хубаво това място да не е голямо, и още по-хубаво – ако изглежда добре. А как биха се почувствали вашите клиенти в уютния ви малък офис, когато за секунди получат печатните си материали, гледайки учудено уникалния дизайн на вашето мултифункционално устройство. Новата серия SP 150 на японската компания Ricohправи възможно задоволяването и на най-претенциозните изисквания на домашните потребители, както и на потребителите от малкия и средния бизнес. 

Новите устройства на Ricoh са създадени с мисъл за бързина, качество, компактност, лесна работа и обслужване, както и за радващ окото дизайн. Компанията е вложила много усет за детайла в допълнение към авангардните технологии.

Серията съдържа два модела лазерни принтери и два модела мултифункционални устройства, като всички се отличават с уникалност както по отношение на външния си вид, така и с лесното си инсталиране и ползване. Освен това по качество и скорост те не отстъпват на големите и мощни устройства.  

Ricoh SP 150: лесен за инсталиране и използване

Този начален модел в серията всъщност е един много добре въоръжен черно-бял лазерен принтер, готов да задоволи и най-капризния домашен потребител, както и нуждите на натоварен малък или среден бизнес. Той е интелигентен и стилен, както и бърз – печата 22 страници в минута. Както и другите модели, Ricoh SP 150е снабден с виртуален команден панел (Virtual Operation Panel), който позволява от вашия компютър, таблет или смартфон интуитивно да управлявате всяко действие, независимо дали използвате операционна системаWindows или Mac.

Можете също да получите и нещо, което досега не бе познато в света на печата – да снабдите устройството си с уникален външен вид, като изберете някои от страхотните дизайни, разположени отгоре на всеки модел. Така вашите клиенти ще виждат, че сте уникални дори в детайлите, а вашите служители ще се чувстват по-вдъхновени и специални.

Размерите на Ricoh SP 150 са 350 x 265 x 106 милиметра(Ш xД xВ), което е почти размерът на лист хартия A4.В чекмеджето за хартия можете да съберете 50 листа. А теглото от 6,5 кг не би затруднило и най-нежната секретарка, ако се наложи преместване.

Презареждането на този принтер, както и на останалите устройства в серията, е поредното улеснение за всеки потребител. Новата всичко-в-едно тонер касета се поставя с един клик. Тя е интегрирано решение, с което наведнъж сменяте всички критични части – няма отделен барабан или тонер – нищо, което да ви забави, ако спешно трябва

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes