Софтуерът Summer Cart предлага първото Facebook приложение за е-търговия у нас

Януари 27, 2011 от itFORUM

Българските онлайн магазини вече ще продават вътре във Facebook. Софтуерната компания Mirchev Ideas пусна приложение за интеграция на платформата за онлайн магазини Summer Cart със социалната мрежа Facebook. Модулът Summer Cart Facebook, който е първият по рода си в България, позволява на търговците да създават свой онлайн магазин, вграден във Facebook. Новото приложение е достъпно от 26 януари и се предлага на цена от 40 лв. без ДДС на месец. С него собствениците на онлайн магазини могат да интегрират напълно предимствата на най-популярната социална мрежа в света с тези на най-развитата българска платформа за онлайн търговия. Приложението е одобрено от Facebook и е защитено от закона за авторските права.

„Днес Facebook е най-оживеното „място“ в Интернет. Чрез този сайт вие можете да достигнете до 1.5 милиона пълнолетни българи и над 500 милиона потребители от цял свят. Всички те ще могат да разглеждат вашите продукти, продуктови категории, цени, отстъпки и промоции, без да напускат любимата си социална платформа. Те ще харесват и споделят с приятелите си информация за продуктите ви, но най-хубавото е, че без да губят време и ентусиазъм, ще могат да кликнат на бутона „Купи сега“ и да завършат покупката във вашия Summer Cart магазин“ - посочва Георги Мирчев, изпълнителен директор на Mirchev Ideas.

Мрежовият ефект вече се налага като модерен маркетингов похват, а навлизането на социалните мрежи в живота ни накара все повече компании да се опитат да ги използват като инструмент за продажби. С приложението Summer Cart Facebook онлайн търговците за броени минути получават пълна интеграция между своя магазин и социалната мрежа, както и ефективно решение за продажби в нея.

За да стартирате свой онлайнмагазин във Facebook, вие трябва да разполагате с версия 4.0 на платформата за онлайн търговия Summer Cart и да активирате модула Summer Cart Facebook. След това всичко е въпрос на вашите предпочитания - сами можете да решите колко и какви продукти, и категории да включите във вашия „социален магазин“. Можете да извадите на показ най-харесваните ви артикули, най-изгодните предложения, сезонните намаления ... а защо не и целия ви каталог.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes