Тим ВИЖЪН България проведе своята Първа клиентска конференция

Декември 4, 2013 от itFORUM

На 29 и 30 ноември 2013 г., в Боровец, се проведе Първата клиентска конференция на Тим ВИЖЪН България – водеща компания в областта на софтуерните решения за управление на бизнеса. Конференцията премина под надслова Let’s business, let’s rock! – с музика от миналото и поглед към бизнеса на бъдещето.

 

 

 
Основната мисия на Тим ВИЖЪН България е да помага на своите клиенти да ръководят бизнеса си по-ефективно и да повишава конкурентоспособността им чрез решенията и услугите, които предлага. Именно за да бъде по-полезна за клиентите си, компанията организира своята Първа клиентска конференция, която съчета двудневна презентационна част и тематично парти.
 
На събитието присъстваха повече от 75 клиенти и партньори, които имаха възможност да се запознаят с новостите при решенията MS Dynamics NAV, MS Dynamics CRM и Tableau, както и да обменят опит помежду си. Партньорите на компанията представиха добри практики за дефиниране на успешни стратегии, информационна сигурност, внедряване на системи за управление (ISO) и други. На втория ден специалистите от Тим ВИЖЪН България демонстрираха и своя принос към стандартната функционалност на MS Dynamics NAV – модулите за разсрочване на приходи и разходи, месечно приключване и пълна себестойност, управление на автопарк, както и цялостното локализиране на системата за работа съгласно изискванията на българското законодателство и счетоводни стандарти.
 
Ръководството на компанията, в лицето на Емилия Василева, управляващ директор и Росен Караиванов, управител, представи своята нова стратегия, в която залага все повече на фокуса върху клиента и на индустриалната вертикализация.
Вечерта на първия ден се проведе и много специално ретро парти с известния DJ и радиоводещ Йордан Георгиев – Данчо Стълбицата.
 
„Работим с Тим ВИЖЪН България и Tableau от една година. Екипът на Тим ВИЖЪН много професионално и ефективно отговориха на всички наши изисквания. Работата с Tableau многократно улесни и намали времето за изготвяне на различни репорти. Информацията се вижда много по-ясно и детайлно“ – разказа Красимира Михова, Търговски мениджър на Апарел Груп.
Милен Тонев, Финансов директор на Ауто Бавария – дългогодишен клиент на Тим ВИЖЪН България, сподели от своя страна: „Оценявам високо фокуса върху клиента и иновативните продукти, които предлагат от Тим ВИЖЪН България. Очаквам с нетърпение организирането на още обучения и представяне на добри практики.“
 
От Тим ВИЖЪН България обещават още много промени и нововъведения, с цел добавяне на допълнителна стойност към решенията, които предлага, и повишаване удовлетвореността на клиентите си.
 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes