Тонеган пусна Тереза – уеб система за личен състав и ТРЗ

Февруари 7, 2012 от itFORUM

Tereza.bg е уеб базирана система за личен състав и ТРЗ, разработена от Тонеган в тенденция с новите технологии и изискванията на клиентите. Според създателите й тя притежава богата функционалност, изцяло съобразена както с изискванията на трудовото законодателство, така и с добрите практики, прилагани при управление на човешките ресурси.

 

Tereza.bg е реализирана по модела софтуер като услуга (Software as a Service - SaaS). Това означава, че всеки желаещ да използва системата трябва само да се регистрира през интернет и да плати определената за това такса.

Предимствата на този подход при предлагането на софтуер за клиентите са очевидни. На тях не им се налага да закупуват лицензи, за да използват системата, не е необходимо да се инсталира допълнителен софтуер по работните им машини, както и да се грижат за администрацията и актуализацията на системата. На практика системата е инсталирана върху сървъри на Тонеган, а достъпът до данните на клиента се осъществява през интернет от всяка точка на света и по всяко време 7/24. Таксите за тази услуга са символични, а клиентът има възможност да използва продукта колкото време пожелае без да се притеснява, че е направил голяма първоначална инвестиция. Друго предимство за клиентите е факта, че данните им са с висока степен на защита, както от нежелан пробив, така и от сривове на системата или хардуера. За тази цел Тонеган използва световни стандарти, за да подсигури по надежден начин клиентската информация. Освен всичко останало, всеки нов клиент на услугата има възможност да се регистрира и да получи напълно функционираща системата безплатно за първия месец. По този начин всеки може да тества системата преди да вземе решение за абониране.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes