USB адаптер на ZyXEL осигурява незабавна безжична връзка

Февруари 27, 2013 от itFORUM

ZyXEL Communications, представя нов двубандов безжичен USB адаптер с високоскоростен безжичен пренос на данни до 450Mbps. Разработен на базата на безжичната технология 802.11n в комбинация с двубандов дизайн, новият адаптер NWD2705 осигурява потребителите нанастолни и преносими компютърни свисококачествен, устойчив на смущения HD медиен стрийминг на филми, музика, онлайн игри и споделяне на големи файлове при разширяване на безжичната връзка с медийни сървъри.

 

Непрекъснатото развитие на цифровите технологиии приложения в комбинация с мобилните комуникации промениха живота на хората предоставяйки удобството от непрекъсната работа навсякъде и по всяко време. Потребителите на традиционните настолни и преносими системи могат да използват новиядвубандов N450 USB адаптер, който дава възможност за безжична свързаност, без сложни настройки и конфигуриране.

Цифровитеприложенияна пазара се увеличават непрекъснато, с което изискванията за достъп и приоритизиране на трафика се превръщат в предизвикателство пред Интернет потребителите. Новиятдвубандов USB адаптер NWD2705 предоставя значително по-добра безжична производителност заедно с висока стабилност и надеждност. Потребителите могат да изберат обикновената 2.4GHz честотна лента за високоскоростно сърфиране в Интернет или защитена отсмущения 5GHz честотна лента за динамични цифрови приложения, изискващи по-висока производителност на трафика като възпроизвеждане на HD видео и онлайн игри. Предимството на двубандовия NWD2705 е възможността за избягване наконкуренцията с други безжични електронни устройства, споделящи една и съща честотна лента, и постигане на оптимална ефективност при HD медия стрийминг.

Лесният и удобен начин за работа с NWD2705 осигурява потребителите на настолни компютри и лаптопи с ниво на обслужване, идентично с това на модерните интелигентнимобилни устройства. За първи път потребителите самовключват USB адаптера към настолнияили преносим компютър и драйвера се инсталира автоматично, без необходимост от инсталационен диск. Сигурността на безжичната мрежа се гарантира чрез автоматична защита при натискане на бутона Wi-Fi Protected Setup (WPS).

Компактният илек дизайн набезжичния NWD2705 USB адаптер осигурява висока преносимост на устройството, а USB удължителят предотвратяваблокиранетона другите USB портове на компютъра.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes