XcoSports ползва Atlantis ERP като услуга

Май 15, 2012 от itFORUM

XCoSports стана първата компания в България, която използва ERP системата Atlantis ERP срещу месечен наем на лицензите и сървърите (по модела SaaS – Software as aService). Приложението работи върху сървъри, които физически се намират и се поддържат в центъра за данни на Балкан Сървисис.

 

"Както в спорта, така и в бизнеса е много важно да се ползват най-подходящите и най-новите технологии. Избрахме SaaS модела, защото това ни позволява да се фокусираме върху бизнеса ни и да инвестираме в него, вместо да купуваме лицензи, сървъри и да развиваме ИТ компетенции" – казва Дарина Тодорова, управител на XCoSports.

"В бъдеще, компаниите които ще ползват лицензи по SaaS модел ще бъдат точно толкова, колкото и компаниите които си купуват автомобили на лизинг" - прогнозира Филип Мутафис, управител на Балкан Сървисис. "В момента реализираме проект по оперативна програма "Технологична модернизация", който ще ни позволи да предлагаме тази услуга по-мащабно."

XCoSports България е водещ вносител на висококачествена екипировка за планини и спортове на открито и представител за България на марките: GoPro Cameras, Scarpa, Silva, Gerber, DirectAlpine, Genuine Guide Gear G3, ABS Airbag, Blue Ice, Ortik, NST Labs, PowerTrekk, Black Diamond. За допълнителна информация – www.XCoSports.com.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes