Xerox пусна два нови компактни принтера с емулсионно-агрегиран тонер

Март 15, 2011 от itFORUM

Xerox България пуска на пазара два нови цветни принтерa за дома и офиса - Phaser 6000 и Phaser 6010n, които комбинират компактен дизайн, висока скорост на печат и изключително качество на отпечатаните материали.

„С внедряването на новаторската технология за печат с емулсионно-агрегиран тонер (EAHG) в новите настолни принтери, ние създаваме абсолютно нова концепция за цветен печат в SOHO сегмента (малък и домашен офис) - каза Боряна Алексиева, риселър мениджър в Xerox България – Благодарение на комбинирането на еднопасов механизъм с опита ни в цветния печат, създадохме най-компактните цветни устройства в своя клас”

Функционални характеристики на цветните принтери Xerox Phaser 6000 и Phaser 6010n:

  • скорост на печат 10 и 12 страници в минута за цветен, 12 и 15 страници в минута за черно-бял печат;
  • бърза и лесна първоначална настройка;
  • работа с разнообразни медии и формати, от етикети и картонени картички до пощенски пликове;
  • USB2.0 портили свързаност с Ethernet10/100.

Технологията с емулсионно-агрегиран тонер на Xerox, комбинирана с резолюция 600 x600 x4 dpi, произвежда малки, по-плътни тонер частици за отчетлив текст и плавни цветни преходи. EAHG тонерът е разработен от Xerox първоначално за производствените дигитални преси на компанията и е типичен пример за това как индустриални технологии намират приложение и в малките устройства.

Новите принтери имат сертификат за ениргийна ефективност ENERGY STAR. Phaser 6000 и Phaser 6010n са налични в партньорската мрежа на Xerox България.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes