ZyXEL получи приза „2012 Тайван Excellence“

Януари 10, 2012 от itFORUM

ZyXEL Communications потребители обяви, че нейните продукти от серия Powerline са удостоени с престижната национална титла "2012 Тайван Excellence". Компанията е сред световните лидери в мрежовата индустрия и предоставя иновативни и надеждни интернет решения както за доставчици на телекомуникационни услуги, така и за средни и малки предприятия и дори за домашни.


 
Като подчертава постиженията на Тайван в реализирането на стандарти от световно значение за продуктови иновации, дизайн, маркетинг и качество, "Тайван Excellence" е най-високият приз за продукти, които притежават иновативни качества и стойност. Наградата не само оценява високо революционния дизайн, изключителното качество и отличната цена, но представлява и символ на уникални таланти, които създават иновативни проекти и производствени процеси за водещи технологични продукти.Наградените ZyXEL Powerline продукти доказват постиженията на производителя в областта на широколентовите мрежови технологии, в резултат на непрекъсната еволюция и ангажимент към клиентите за по-голямо удобство и качество на начина на живот, предоставен от модерната свързаност към интернет. Специално предназначени за собственици на жилища, които нямат възможност да окабелят цялата къща за интернет връзка, продуктите от серията Powerline са лесни за включване и използване, като позволяват на потребителите да използват интернет приложения чрез конвертиране на домашната електрическа мрежа. С тази революционна концепция, серията Powerline заслужи високото признание от получената награда.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes